Om PIO

PIO bruger kun økologisk certificeret olier i deres hudterapi, der kun er beriget med førsteklasses ingredienser fra naturen. 

Alle formler er udviklet som det ultimative supplement til alle hudtyper for at imødekomme forskellige behov. Klinikken er specialiseret i brug af vitaminer og førsteklasses naturlige ingredienser og olier, som er økologisk fra PIO's certificerede partnere.

Ren hudnæring i sin mest naturlige form af ekspert hudterapeut Sarah Elahi.

 

HISTORIEN BAG PIO

I hjertet af København opstod i 2017 den bemærkelsesværdige PIOskincare-klinik og dens udsøgte produkter, grundlagt af den usædvanligt talentfulde og lægeeksamineret-certificeret hudterapeut, Sarah Elahi. Sarahs passion for kosmetik blomstrede fra en ung alder, udløst af hendes mors fængslende skønhedsskab, da hun kun var 2 år gammel. Mens andre børn søgte legetøj, fandt den unge Sarah sin fascination af sin mors makeup, cremer og delikate parfumer. Efterhånden som hun voksede, blev hendes nysgerrighed dybere, og i en alder af 10 blev hun opslugt af Maurice Messeguis' bog, "Health Secrets of Plants & Herbs", borgmesteren i Provence, som åbnede hendes øjne for naturkosmetikkens vidundere.

Med en kreativ ånd lavede Sarah sin første selvfremstillede creme i en bemærkelsesværdig alder af 16, hvilket gav yderligere næring til hendes passion. I 1992 tog hun sin uddannelse som lægeeksamineret certificeret hudterapeut fra Hudterapeut Skolen Af 1936 i København, Danmark, og skærpede sine færdigheder for at bringe det bedste til sine klienter.

Skæbnen fik Sarah til at møde Anders, en dygtig kosmetikproducent for en dansk virksomhed, hvis venskab blev et vendepunkt på hendes rejse. Inspireret af deres bånd påbegyndte Sarah en mission om at skabe en hel serie af skønhedsprodukter, der resonerede med hendes filosofi om naturlig hudpleje. Dermed var "Green Soap & Beauty" født, der fortryllede kunder, der strømmede til hendes flagskibsbutik på Sankt Hans Torv 3 i København. Butikkens succes fangede opmærksomheden fra fremtrædende publikationer og gav den en plads i New York Times' prestigefyldte rejseguide, "Time Out", i to på hinanden følgende år. Sarahs ambition kendte dog ingen grænser.

I 2008 forsøgte hun at forbedre sin ekspertise ved at dykke ned i oxygen lift behandlinger under vejledning af Michelle Peck, sangerinden Madonnas anerkendte hudterapeut. Ivrig efter at give sine kunder de nyeste og mest effektive teknikker, fulgte hun kurser i laser hårfjerning og rynkebehandlinger hos Alma Laser. 

 

PIO ER MERE NATURLIG END NOGENSINDE

Med tre årtiers erfaring specialiserede Sarah sig i økologisk hudpleje, hvilket endelig førte til stiftelsen af ​​PIO i 2017. Alle PIO produkter er i dag udviklet og håndlavet på PIOs produktionsfaciliteter i København under opsyn af Sarah. PIO-klinikken ligger i hjertet af København, 5 minutters gå-gang fra Nørreport Station, og tiltrækker klinikken en bred vifte af kunder fra ind- og udland. Klinikken er kendt for sin ærlige og gennemsigtige tilgang til effektiv hudpleje og hudplejemærkets dybe respekt for miljøet. Grundet Sarahs store interesse for miljøet, gør klinikken kun brug af naturlige økologiske certificerede olier uden parfume, parabener eller Sodium Laureth Sulfate. Helt naturlig. Alle veganske. Alle flasker er så vidt som muligt biologisk nedbrydelige og mange af dem genanvendes. 

Klinikkens signaturbehandling er oxygen lift; en behandling, der trænger ind i huden med hyaluronsyre, vitamin A+B+C og botaniske enzymer, der minimerer synlige fine linjer ved brug af en speciel airbrush-teknik. En ægte PIO-helt, der leverer synlige resultater efter den første behandling. Klinikken tilbyder et komplet udvalg af specialiserede PIOskincare-produkter til at imødekomme enhver hududfordring under personlig vejledning af Sarah Elahi.

 

Sarah Elahi - Grundlægger, produktudvikler og hudterapeut af PIOskincare

1992 Lægeeksamineret certificeret hudterapeut ved Hudterapeut Skolen Af 1936
1993 Methology of Green Peel af Dr. Christine Schrammecks
2008 Oxygen Lift Treatments af Michelle Peck

2008 Laserfjernelse: Reduktion af hår og rynker hos Alma Laser.