Behandlinger

Book din næste ansigtsbehandling udført af vores erfarne hudterapeuter på vores økologiske hudplejelaboratorium i København.
PIO ansigtsbehandlinger er til dig, der søger dybdegående næring af huden med langsigtede resultater, men med synlige resultater efter første behandling.
Vi starter hver konsultation med at analysere dine aktuelle hudbehov og tilpasse vores brug af produkter under behandlingen for at forbedre resultaterne af din ønskede ansigtsbehandling.
dd
Alle vores olier er certificeret af Soils Association Cosmos Økologisk.

SIGNATUR OXYGEN LIFT

Den ultimative ungdomsgenoprettende og afgiftende behandling. Signature Oxygen Lift trænger ind i huden med hyaluronsyre, vitamin A+B+C og botaniske enzymer. Kombinationen af ​​vitaminer øger fugt- og iltniveauet i huden. Denne proces får blodcirkulationen til at blomstre, hvilket får huden til at afgifte naturligt. Når produktionen af ​​kollagen stiger, vil huden stramme op. Dette vil få huden til at fremstå ungdommelig med en sund glød.

Denne behandling er skræddersyet til dig og dine aktuelle hudbehov. PIOs specialiserede airbrush-teknik får PIO-serumerne til at trænge dybere ind i huden. Behandlingen er smertefri og beskrives ofte som værende blød og beroligende af vores klienter. På grund af de øjeblikkelige resultater og langtidsholdbare karakter af denne behandling, er Signature Oxygen Lift hurtigt blevet vores bedst sælgende behandling.

Velegnet til alle hudtyper.

Område: Ansigt og øjne
Varighed: 60 Min
Pris: 1800 kr. / 240 eur

Book her .

Med hensyn til afbestillingsgebyrer, læs vores vilkår og betingelser .

Betingelser for et klippekort:

 • Gyldighed 12 mdr.

 • Ingen retur/fortrydelsesret

 • Er personligt - kan ikke give til en anden

 • Kan ikke sælges eller ombyttes til produkter

HYDRA ANSIGTSBEHANDLING

Book din næste ansigtsbehandling udført af vores erfarne hudterapeuter på vores økologiske hudplejelaboratorium i København. PIO ansigtsbehandlinger er til dig, der søger dybdegående næring af huden med langsigtede resultater, men med synlige resultater efter første behandling. Vi starter hver konsultation med at analysere dine aktuelle hudbehov og tilpasse vores brug af produkter under behandlingen for at forbedre resultaterne af din ønskede ansigtsbehandling.

Behandlingstrin:

 1. Cleanse & Peel: En blid eksfoliering ved hjælp af regenerativ C-vitamin.

 2. Hydration: En dybderensning af porerne efterfulgt af nærende hydrering med en intens PIO fugtighedscreme baseret på dine hudbehov.

 3. Infusion og beskyttelse: Huden er infunderet med vandmolekyler og Niacinamid (Vitamin B3) for at maksimere hudens glød, efterfulgt af en ansigtsmassage med PIO's Eleven Oils Treatment.

 4. Detoxify: Sidste og sidste trin er PIO's Highly Abrasive Black Carbon Residue Mask, efterfulgt af Boosting Collagen Serum og Vitamin-infunderet Hydration Cream.

Varighed: 60 Min
Pris: 1.098 kr. / 145 eur

Book her .

Med hensyn til afbestillingsgebyrer, læs vores vilkår og betingelser .

OXYGEN LIFT PAKKER

3 x sessioner:
Område: Ansigt og øjne
Varighed: 60 min x 3
Samlet pris: 4800 kr / 635 eur
Merpris for hals: 300-500 kr / 40 - 65 eur

6 x sessioner:
Område: Ansigt, øjne og hals
Varighed: 75 min x 6
Samlet pris: 7600 kr. / 1000 eur


Hænder: 900 kr
Arme: 900 kr
Kombination af begge: 1400 kr

Book her .

Med hensyn til afbestillingsgebyrer, læs vores vilkår og betingelser .

JAPANSK LIFT

Denne behandling kombinerer ansigtszoneterapi, akupunktur og massageteknikker for at hjælpe ansigtet med at slappe af og som et resultat opstramme huden. Under dette løft påføres et blidt tryk på forskellige reflekszoner og zoneterapipunkter i ansigtet. Punkter, der er forbundet med forskellige områder af kroppen. Dette løft øger blodcirkulationen i ansigtet og hjælper med at frigive toksiner og genoprette hudens balance. Det japanske løft får dit ansigt til at slappe af og få en sund glød.

Sarah Elahi har udført dette løft siden 1999. Teknikken stammer fra traditionel ansigtszoneterapi og er gennem tiden blevet forbedret og udviklet til at give den ultimative oplevelse og resultater for PIOs klienter.

Denne behandling er ideel til klienter, der har stress og ansigtsmuskelsmerter.

Varighed: 45 min
Pris: 799 kr. / 110 eur

Book her .

Med hensyn til afbestillingsgebyrer, læs vores vilkår og betingelser .

GUA SHA BEHANDLING

GUA betyder 'skrabe' og SHA betyder 'petekkier'.

Med denne dybt stimulerende behandling vil du se øjeblikkelige resultater, da din hud vil fremstå klar, tonet og glat.

 

Behandlingstrin:

 1. Cleanse med Everyday Pore Cleanser
 2. C-vitamin peeling
 3. GUA SHA massage med økologisk jojoba-olie
 4. Oxygenlift omkring øjnene med plantebaseret organisk kollagen
 5. En detox ingefærmaske
 6. Personlig serum, fugtighedscreme og øjencreme efter din hud


Varighed: 60 min
Pris: 1.199 kr.

Med hensyn til afbestillingsgebyrer, læs vores vilkår og betingelser .

ANSIGTS AKUPUNKTUR

En gammel holistisk behandling. Ansigtsakupunktur involverer indsættelse af meget små, fine nåle i bestemte punkter i ansigtet. Det fremmer naturlig heling, foryngelse og stimulerer kollagenproduktionen, som er afgørende for en ungdommelig hud.

Ved at målrette mod specifikke områder forbedrer den hudens elasticitet, reducerer rynker og forbedrer den generelle teint.

Ved at stimulere kroppens energikanaler, kaldet meridianer, harmoniserer de indre ubalancer.

Tilbyder både kosmetiske og sundhedsmæssige fordele, ansigtsakupunktur er et naturligt alternativ til mere invasive procedurer, der giver en vej til strålende hud.Behandlingen inkluderer ansigtsmassage og maske.

Varighed: 45 min.
Pris: 1095 kr.
3 x sessions pakke: 2500 kr.

For booking kontakt PIO på telefon 26 37 03 36 eller mail info@pioskincare.com

Med hensyn til afbestillingsgebyrer, læs vores vilkår og betingelser .